Poliklinika OKUC

Poliklinika OKUC

Preglede obavljaju dr. Gorana Pavičić spec. oftalmolog s 25 godina specijalističkog iskustva i dr. Irena Škegro spec. oftalmolog s 30 godina specijalističkog iskustva, od čega 15 godina u Kliničkoj bolnici “Sestre Milosrdnice” u Zagrebu. Naša tradicija i višegodišnje iskustvo liječnika specijalista oftalmologa pružaju garanciju kvalitete zdravstvenih usluga u ugodnom ambijentu ordinacija poliklinike.

U ordinacijama poliklinike možemo organizirati sistematski okulistički pregled koji uključuje kompletnu oftalmološku obradu.

Poliklinika OKUC

Poliklinika OKUC

Osim navedene kompletne okulističke obrade u sklopu sistematskog pregleda, u ordinacijama poliklinike svakodnevno se izvode pregledi djece i odraslih, uz primjenu suvremenih oftalmoloških uređaja. Vrši se dijagnostika slabovidnosti i strabizma, te vježbe za slabovidnu djecu. Za slabovidne pacijente izvodimo pregled za teleskopske naočale.

U ordinaciji za kontaktne leće vrše se pregledi za sve vrste mekanih i plinopropusnih polutvrdih kontaktnih leća. U operacijskoj sali koja se nalazi u ordinaciji poliklinike u Španskom izvode se operacije halaciona (ječmenca), uklanjanje izraslina na oku i u okolini oka, te niz estetskih zahvata (korekcije spuštenih vjeđa, uklanjanje “vrećica” ispod očiju, rješavanje izraženih nabora kože oko očiju, tretman Botulinum toksinom).

Poliklinika OKUC - Špansko

Poliklinika OKUC – Špansko

U prostoru naše poliklinike nalazi se i optički servis s velikim izborom okvira i stakala za djecu i odrasle.

Download: cjenik naših usluga