Robert Sever bira Rupp und Hubrach

Robert Sever bira Rupp und Hubrach

Robert Sever, naš vrhunski modni dizajner, u potrazi za idealnim rješenjem za korekciju vida obratio se Očnoj poliklinici „Okulistički centar“.

„U dizajnerskom poslu,  savršena jasnoća vida izrazito mi je važna, kako bih nesmetano mogao stvarati brojne detalje na svojim kreacijama“, objasnio nam je Robert. „Upravo sam zato tražio proizvod koji će mi omogućiti vrhunsku preciznost u mom radu.“

Dr. Irena Škegro, spec. oftalmolog s više od trideset godina specijalističkog iskustva, Robertu je obavila kontrolu dioptrije i preporučila mu vrhunske njemačke naočalne leće, Rupp und Hubrach.

Leće imaju i poseban sloj, NanoPerl  S UV Blue, koji štiti oči od umjetnog svjetla poput onog koje emitiraju računala, mobiteli i slični uređaji.

Zbog prirode Robertovog posla, Rupp und Hubrach naočalne leće idealno su rješenje za njega, jer pružaju maksimalnu oštrinu vida uz pouzdanu njemačku kvalitetu.

Robert sada može s lakoćom dovršavati i najsitnije detalje na svojim modnim kreacijama a mi se veselimo vidjeti njegove najnovije komade odjeće!

 

Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Related Posts

Comments